Hoi!
Mijn naam is Sabrina.
Ik ben de drijvende kracht achter Just so Lovely.

Ik ben opgegroeid in een creatieve familie. Maar ondanks dat ik, net zoals een groot deel van mijn familie, besmet ben met het ‘creatieve’ virus en ik bijna alles op creatief gebied leuk vind om te doen (best lastig soms…  ) deed ik er toen ik ouder werd steeds minder mee. Ik stak al mijn energie in het huishouden en werk en legde de lat voor mezelf vaak onrealistische hoog. Tot ik me in 2010 ziek moest melden omdat het me allemaal even te veel was. Als vanzelf besloot ik weer te gaan hobbyen en het was heerlijk. Ik kwam enorm tot rust tijdens mijn creatieve uurtjes. Het openen van een webwinkel met handgemaakte woonaccessoires en sieraden was vervolgens een logische volgende stap. Ik opende een webwinkel onder de naam Vleugje Nostalgie.

Mijn ‘ding’ was het personaliseren van mijn artikelen. Zo maakte ik onder andere lieve kleine stoffen hartjes die ik bedrukte met afbeeldingen, positieve quotes en persoonlijke boodschappen. Deze hartjes werden vaak als cadeau gebruikt in combinatie met een sieraad.

Ik verkocht aardig en genoot enorm van de positieve verhalen en reacties. Ik maakte meer en meer artikelen op maat en wilde graag iedereen blij maken waardoor mijn assortiment steeds breder werd en ik al mijn avonden en weekenden uiteindelijk volledig vulde met handwerken. Ik had hierdoor bijna geen tijd meer voor mezelf en de mensen om me heen en uiteindelijk realiseerde ik me dat ik zo niet verder kon en me moest gaan focussen. Het allerliefste wilde ik verder met de sieraden maar ik genoot ook zo enorm van de positieve quotes/boodschappen en het blij maken van mijn klanten dat het voor mij niet makkelijk was om een keuze te maken. Tot ik net na het wakker worden een helder moment had.. je kent het vast ;) ….. 

Ik realiseerde me dat ik mijn eigen sieraden al enige tijd gebruikte als geluksbrengers/talismannen. Ik maakte al jaren voor iedere nieuwe uitdaging een sieraad en koos hierbij kleuren, edelstenen en bedeltjes op basis van hun (symbolische) kracht. Dit gaf mij houvast en focus en hielp me om mijn doelen te bereiken. De puzzelstukjes vielen vervolgens (jarenlang proces) één voor één op hun plek tot ik me realiseerde waar ik echt intens gelukkig van werd en wat ik het allerliefste wilde doen:

Sieraden maken met een positieve boodschap om vrouwen te inspireren, te stimuleren en te motiveren positief in het leven te staan, hun doelen na te streven en zo de beste versie van zichzelf te worden.

Enkele jaren geleden had ik de naam van de website al gewijzigd in Just so Lovely en nu zag ik dat het altijd zo had moeten zijn.

Lovely staat voor dierbaar, beeldschoon, magnifiek, prachtig, elegant, sierlijk, charmant, betoverend, kostbaar, waardevol...  en nog veel meer moois.

Het beschrijft positieve vrouwen & positieve intenties.
You are Lovely... Just so Lovely! 
 

© 2010 - 2017 Just so Lovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel