BLOEM
Een bloem staat symbool voor bloei, levenskracht, levensvreugde, jeugd en schoonheid.

BUDDHA
Staat voor geluk en (zelf)liefde!
Een buddha kopen brengt geluk! Je kunt dat geluk voor jezelf houden of doorgeven aan iemand anders.
Een buddha is het symbool voor verbinding, dankbaarheid & vriendschap!

CIRKEL
De cirkel is het symbool van oneindigheid, perfectie, eenheid en vrouwelijke kracht. En omdat een cirkel geen begin en geen eind heeft staat deze tevens symbool voor volledigheid en oneindigheid (zonder grenzen).
Is het je al opgevallen dat het logo van Just so Lovely in een cirkel staat?  ;-)

GELUKSMUNTEN
Helpen je om voorspoed, geluk en financieel geluk aan te trekken.

HAMSA HAND / FATIMA HAND
Een hamsa hand brengt geluk en bescherming. Ook verdrijft het negative energie en helpt bij het creatief oplossen van problemen.

HART
Een hart is een wereldwijd symbool voor de kracht van de liefde voor jezelf en een ander. Ook staat een hart symbool voor de kern of centrum van iets. In het hart komt alles samen.

HOEFIJZER
Het hoefijzer staat voor bescherming en geluk.

INFINITY
Het infinity symbool staat voor oneindigheid. Draag het symbool om je te blijven herinneren dat de mogelijkheden in het leven en in de liefde oneindig zijn.

KLAVERTJE VIER
De klaverblaadjes hebben volgens een oude legende elk hun eigen betekenis: hoop, vertrouwen, liefde en geluk.
Ook staan de blaadjes symbool voor de vier natuurelementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. We kunnen geen enkel element missen of weglaten: we hebben ze allemaal nodig om in harmonie te zijn en te blijven.

KRUIS
Draag een kruis om je te blijven herinneren dat alles begint met toewijding aan jezelf. Dit vergt innerlijke kracht, moed en zelfvertrouwen. Blijf trouw aan je gevoel en volg je hart! Een kruis staat voor reiniging en bevreiding van negatieve energie. Ook symboliseert een kruis gezondheid, vruchtbaarheid, het leven én onsterfelijkheid.

LIBELE
Schepsel van wind en water.
Als een schepsel van wind staan zij voor verandering.
Als een schepsel van water vertegenwoordigen zij 'een droom'.
Een Libelle staat voor alertheid, illusies doorbreken, verandering, welvaart, kracht, moed, vrede, harmonie en zuiverheid.

LOTUM BLOEM
Lotusbloemen groeien in modderig water en ondanks dat zijn ze prachtig en volmaakt. Er is geen spatje modder te zien.  Een lotus benadrukt hierdoor dat het altijd mogelijk is om de beproevingen van het leven te overwinnen! Een lotus staat symbool voor reinheid, puurheid, schoonheid, perfectie, innerlijke groei, vruchtbaarheid, spiritualiteit, zuiverheid van geest, geestelijke volmaaktheid en innerlijke groei. Een lotus inspireert om naar elke mogelijkheid te kijken als een kans voor een nieuw begin.

OHM
Als talisman helpt het Aum / ohm teken om rust en vrede in jezelf te kunnen vinden. Het teken zal overal balans brengen. Het teken staat symbool voor de eeuwigheid en oneindigheid.
Ohm - Om - Aum is het eerste geluid van de schepping, de adem die bij het woord hoort. Hij hoort bij geen enkele taal en bestond al voordat de eerste woorden werden gevormd. Constante herhaling leidt tot diepe meditatie.
Ohm staat voor de drie toestanden van de mensen: waken, dromen en diep slapen.


SLEUTEL
Een sleutel is het symbool van kennis, succes en macht. Macht om ‘deuren’ te openen of gesloten te houden. Macht om te binden en te ontbinden. Ook staat de sleutel symbool voor de overgang van het ene tijdperk naar het andere tijdperk. Een nieuw begin!

SLEUTEL MET HART
Een sleutel met een hart symboliseert het moment dat iemand zijn hart opent en de liefde laat spreken.

STER
Een ster staat symbool voor het licht in de duisternis, hoop, dromen en idealen.

PEACE
Wereldwijd symbool van vrede.

PIJL 
Een pijl kan alleen worden geschoten door hem naar achter te trekken. Dus als het leven je meesleept in problemen/moeilijkheden, betekent dit dat dit je gaat lanceren in iets goeds. Blijft dus gefocust en blijf richten.
M.a.w. blijf erop vertrouwen dat er iets positiefs gaat komen en dat dromen uitkomen.  

ROOS
Een roos staat voor schoonheid, wedergeboorte, liefde en respect voor alles om je heen.

VLINDER
Vlinders staan symbool voor vrolijkheid en dansen (dansen op bloemen). Ze herinneren ons eraan dat we in het leven de dingen niet zo serieus moeten nemen. Fleur op, kijk uit naar verandering. Besef dat alle verandering goed is.
Een vlinder symboliseerd de overgang naar iets anders, het proces van transformatie, een "nieuw" begin.

Elke dag transformeren we, elke dag veranderen we. Beleef jouw transformatie ten volle, zie het als een prachtig geschenk en ontdek en ontwikkel de waaier van mogelijkheden die je verkrijgt en reeds bezit. Gebruik je vleugels en vlieg mee de wijde wereld in!

Ook staat een vlinder symbool voor de de drie stadia die de ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.


 

© 2010 - 2017 Just so Lovely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel